De vlam van Leidschendam in de Mall

Bezinning

De liefde is als een vlammend vuur

De Vlam is een plek om samen te komen, om even uit te rusten, om even na te denken. De Vlam staat op de plek waar in het voormalig Leidsenhage een ontmoetingscentrum van de kerken stond; De Schakel. In deze Schakel was een plek voor de Vredesvlam: een wereldwijd teken van hoop. Rond die symbolische vlam kwamen mensen bij elkaar, met vragen, gedachten en emoties, om die te kunnen delen met anderen. Ook via deze Vlam kun je in contact komen met mensen van kerken in Leidschendam en Voorburg.

En waarom je dat zou willen?

In al die verschillende kerken komen mensen zoals jij bij elkaar, om na te denken over vragen als: wie ben ik, waar kom ik vandaan, hoe geef ik mijn leven zin, wat kan ik doen voor een ander?

Hele gewone vragen, waar hele gewone mensen over nadenken. Niet dat we altijd een antwoord vinden, maar het doet goed om er samen over na te denken. Heb je ook behoefte aan een gesprek?

Neem gerust contact met ons op!

Over het kunstwerk

Hoe is de Vlam van Leidschendam tot stand gekomen?

Bezinning

De Vlam is een plek om samen te komen, om even uit te rusten, om even na te denken. 

Luisterend oor

Je hoeft het niet alleen te doen! Soms wil je gewoon even contact, iemand die naar je luistert, iemand om even mee te praten.

Helpende hand

Je hoeft het niet alleen te doen, en je hoeft niet alleen te zijn. Er zijn mensen en organisaties die je een helpende hand kunnen bieden.

Neem contact op

De Vlam Leidschendam
staat bij de ingang van de Hema